Hästar hemma!

Lediga hästar | Uthyrda hästar | Hästar hemma

Det finns ingen bild

HÄSTAR HEMMA !

, f -
0 mkh,
e.
u.


Info:
Dessa hästar är våra "Privata" som ej är till uthyrning.


ATHOS

ATHOS

hingst, f -2005
147 mkh, fux
e. AKU 684 E
u. EHE3714 E
Öselponny

Info:
En av 2 godkända hingstar (godkänd i Estland) som finns i Sverige av denna ras. Går just nu på fribetäcking- kommer att ridas igång och ev lånas ut under oktober-april. En mycket okomplicerad och snäll hingst både att hantera och i sällskap med andra hästar. Går i hage med valacker utan problem.

Utlånas förmånligt till 1 april till stall utan ston.

WYMPERS SON

WYMPERS SON

val, f -1997
150 mkh, fux
e. Wymper 420822390
u. Stanza 220029693
Haflinger

Info:
En fantastiskt positiv och trygg kille av den lite kraftigare modellen som gärna hoppar småhinder, går lätta klasser dressyr och Western Trail, tränat akademiskt och är snäll att rida ut i skogen på. En klippa i min turistverksamhet. Bör pga gammal skada ha regelbunden ridning/körning av varierande arbete gärna i rejält kuperad terräng . Något för den vuxna ryttaren/kusken som vill känna sig riktigt trygg!

Åter i vår ägo efter några år med annan ägare. Ej i kondition. Kan lånas ut förmånligt till någon som försiktigt kan sätta igång honom efter lång tid i "bara hage"

CHILI

CHILI

sto, f -2010
154 mkh, skm
e. Liberace H
u. Chess
Sv Halvblod

Info:
Ett STO (!) som fastnat här i Öland. Vi kunde inte låta bli denna lilla snygga självsäkra dam som är född här på gården (ridskolans Chess sista föl.) Riden i skog o mark- trygg och självsäker även i ridningen. Går med hingst och blir förhoppningsvis dräktig nu i sommar.

Ledig för ryttare som vill rida lite allround fram tills hon blir för stor om magen och inte vill själv(ca april/maj 2015 beräknad fölning blir inte före midsommar) Utlånas till ansvarsfull person utan hyra. Vi står för försäkring och utrustning. Från oktober till april/maj

 sida:1 (2)   Nästa sida  Sista sidan