Uthyrda Hästar!

Lediga hästar | Uthyrda hästar | Hästar hemma

TIMO

TIMO

val, f -2005
125 mkh, mbr
e. Bostorps Besk
u. Bostorps Tilly
Welshponny

Info:
En söt och fantastiskt snäll ponny som är grundriden - hoppat blåbär och tävlad LD Working equitation. Är mycket utvecklingsbar . Älskar barn och följer snällt med på alla turer i skogen även om ryttaren bara är strax över nybörjarstadiet. Fungerar bra i mindre ridverksamhet.Just nu på traktens ridskola men är ledig för uthyrning.

Bokad till juni 2016

PRALIN

PRALIN

val, f -2000
126 mkh,
e.
u.


Info:
En trevlig ,längdbärande slutmätt och pigg ponny som är snäll att rida i skog o mark, fantastiskt snäll att hantera på alla sätt. Tränad och gått småtävlingar 60-70 cm i hoppning förra säsongen. Hoppar bra och gärna. en toppenponny att utveckla och utvecklas på för mindre ryttare som vill träna och tävla.

Uthyrd till juni 2016

BALTAZAR

BALTAZAR

val, f -1992
128 mkh, skm
e.
u.
Korsningsponny

Info:
En underbar liten läromästare som kan sina saker men för den skull inte "ger bort sig". Hoppar bra på träning men inteså förtjust i att tävla. Mycket snäll att hantera.

uthyrd till juni 2016

EFFEKT

EFFEKT

val, f -1999
128 mkh, ljbr
e.
u.
Russ

Info:
En fantastiskt trevlig och snäll, välfostrad ponny för den mindre ryttaren/familjen som vill ha en trevlig rid och körponny. Mkt snäll i all hantering, snäll och lagom pigg att rida. Hoppar gärna och bra Slutmätt, vacc o tävlingsklar.

Uthyrd till juni 2016

 sida:1 (12)   Nästa sida  Sista sidan