Uthyrda Hästar!

Lediga hästar | Uthyrda hästar | Hästar hemma

TIMO

TIMO

val, f -2005
125 mkh, mbr
e. Bostorps Besk
u. Bostorps Tilly
Welshponny

Info:
En söt och fantastiskt snäll ponny som är grundriden - hoppat blåbär och tävlad LD Working equitation. Är mycket utvecklingsbar . Älskar barn och följer snällt med på alla turer i skogen även om ryttaren bara är strax över nybörjarstadiet. Fungerar bra i mindre ridverksamhet.Just nu på traktens ridskola men är ledig för uthyrning.

Bokad till juni 2016

PILOT KL

PILOT KL

val, f -2010
125 mkh, fux
e. Stans 622
u. Irina 4543
Russ

Info:
En snäll liten kille som är fantastiskt snäll både att rida och att hantera. Riden både ensam och i sällskap. I ridhus och på ridbana och i kuperad terräng o på fält också av mycket orutinerade barn. Busar aldrig! Hoppning påbörjad.Är också inkörd vilket fungerade helt utan problem precis som inridning.Den "mjukare" typen av ponny mentalt när det gäller kontakt med människor.

UTHYRD aug-juni 5000:-. Behöver gå med bara valacker eller bara ston i hagen.

PRALIN

PRALIN

val, f -2000
126 mkh,
e.
u.


Info:
En trevlig ,längdbärande slutmätt och pigg ponny som är snäll att rida i skog o mark, fantastiskt snäll att hantera på alla sätt. Tränad och gått småtävlingar 60-70 cm i hoppning förra säsongen. Hoppar bra och gärna. en toppenponny att utveckla och utvecklas på för mindre ryttare som vill träna och tävla.

Uthyrd till juni 2016

EIRIAN TROFÈ

EIRIAN TROFÈ

val, f -2006
127 mkh, brun
e.
u.
welsh

Info:
En otroligt söt ponny som är snäll och älskar mys o pyssel. Mycket trevlig att rida både ut o på bana men den lite känsligare modellen. Väl grundriden och en del hoppad.

Uthyrd till juni2016 7000:-

 sida:1 (14)   Nästa sida  Sista sidan