Uthyrda Hästar!

Lediga hästar | Uthyrda hästar | Hästar hemma

OSCAR

OSCAR

val, f -2008
115 mkh, skäck
e.
u.
shetlandskorsning

Info:
En godmodig snäll liten kille som är körd och riden. Den perfekta familjeponnyn. Mkt snäll i all hantering, vuxenfostrad.

Prel bokad! Ledig från augusti 2014- juni 2015 4000:-

TIMO

TIMO

val, f -2005
125 mkh, mbr
e. Bostorps Besk
u. Bostorps Tilly
Welshponny

Info:
En söt och fantastiskt snäll ponny som är grundriden - hoppat blåbär och tävlad LD Working equitation. Är mycket utvecklingsbar . Älskar barn och följer snällt med på alla turer i skogen även om ryttaren bara är strax över nybörjarstadiet. Fungerar bra i mindre ridverksamhet.Just nu på traktens ridskola men är ledig för uthyrning.

Ledig omg -juni 2015 4000:-

PRALIN

PRALIN

val, f -2000
126 mkh,
e.
u.


Info:
En trevlig ,längdbärande slutmätt och pigg ponny som är snäll att rida i skog o mark, fantastiskt snäll att hantera på alla sätt. Tränad och gått småtävlingar 60-70 cm i hoppning förra säsongen. Hoppar bra och gärna. en toppenponny att utveckla och utvecklas på för mindre ryttare som vill träna och tävla.

Uthyrd till juni 2015 Hyra 6500:-

TERRANO

TERRANO

val, f -1996
127 mkh, brun
e. Amadeus
u. Linn
Russ

Info:
En stabil (både vikt o längdbärande) kille som tävlat LB Working Equitation med seger, LB hopp och LA dressyr. En äkta läromästare för den yngre ryttaren som vill ge sig själv chansen att bli riktigt duktig Han är helt okomplicerad i all hantering Vid ridning - gör du rätt så gör han rätt. Är också mycket körd enbet både vagn o rockard. Ej till ridskola då han tycker det är trist och går sin egen väg med nybörjarna.

Omplacering till juni 2015 1500:- Gärna till körning eller barn som tryggt vill rida med vuxna ut i skogen!

 sida:1 (16)   Nästa sida  Sista sidan