Hästar för uthyrning!

Dessa hästar/ponnyer är lediga för uthyrning längre period (se tidsperiod i beskrivningen på resp. häst). Övriga hästar (finns EJ beskrivna här) är redan kontrakterade eller befinner sig hemma hos oss i verksamheten.
I uthyrningspris ingår alltid utrustning, försäkring och moms.

Lediga hästar | Uthyrda hästar | Hästar hemma

ATT HYRA HÄST

ATT HYRA HÄST

, f -
0 mkh,
e.
u.


Info:
Avseende LEDIGA hästar är sidan nu uppdaterad avseende både SOMMAR; VINTER; HELÅR OCH TILL SALU! Ring 070-6071133 för mer information om hästarna och bokning av provridning

SOMMARGÄSTER PÅ GÅRDEN- ni behöver inte vara oroliga. Många av de hästarna som ska gå hemma i sommar återfinns under uthyrda. Hyresperioder är juni - juni (helår) augusti till juni (vinterperiod) eller 15 juni -16 aug (sommar)om inget annat sägs i texten.
I HYRA INGÅR ALLTID försäkring (SVELAND) med fast självrisk 2500:- på veterinärvård som avtalats med mig i förväg och medicin som hämtas ut på recept vid ev skada samt hästens grimma, sadel, träns o ev benskydd.
Ni har alltid möjlighet till fri rådgivning hos mig -30 års yrkeserfarenhet av hästar- ridlärare, hästfysioterapeut. Jag är mycket mån om mina hästar och hjälper till med allt jag kan. Trivs inte hästen eller trivs inte du med hästen är det okey att bryta kontraktet och komma hem med hästen enl villkor i kontrakt. Beroende på platsbrist kan det vara en viss väntetid ibland. Hästarna är välskötta, skodda, och vaccinerade . De är INTE till salu om det inte anges särskilt i texten.

En del av hästarna till hör ÖLMSTAD RID & KÖRSÄLLSKAP. OBS! det finns bara ca 4 hästar på varje sida-storleksordning fr de minsta först- bara bläddra vidare!


Det finns ingen bild

Pilot KL

val, f -2010
125 mkh, fux
e. Stans 622
u. Irina 4543
Russ

Info:
En snäll, ung liten kille som rids dagligen och nu går överallt i alla gångarter i skog o mark. Fantastiskt snäll både att rida och att hantera.

Utlånas aug 14 - juni 15 till unghästvan familj som inte vill framåt för fort i utbildningen utan tar sig tid att lyssna på ponnyn.

Det finns ingen bild

Claudius (Red Cloud)

val, f -2009
135 mkh, brun
e.
u.
brittisk welsh

Info:
En mycket trevlig o go ponny som utan problem bär ryttare ut i skogen. Väldigt nätt och bra ridponnymodell. Behöver mer grundutbildning men blir en kalasponny. Hoppar väldigt bra men ännu inte hoppad under ryttare.

Ledig på förmånligt avtal från augusti 2014- juni 2015 till unghästvan familj.

ROONEY

ROONEY

val, f -2007
137 mkh, fx
e.
u.
Welsh Partbreed

Info:
Lite mer viktbärande modell på Welsh (Cob). Snäll o trevlig i hantering, snäll att rida men har lite bråttom spec i galopp, hoppar bra. Gärna till ryttare som vill komma ut lite på tävlingsbanan i lättare klasser. Inköpt juli 2014- bild kommer

aug 2014-juni2015 8000:-

 sida:1 (3)   Nästa sida  Sista sidan