Hästar för uthyrning!

Dessa hästar/ponnyer är lediga för uthyrning längre period (se tidsperiod i beskrivningen på resp. häst). Övriga hästar (finns EJ beskrivna här) är redan kontrakterade eller befinner sig hemma hos oss i verksamheten.
I uthyrningspris ingår alltid utrustning, försäkring och moms.

Lediga hästar | Uthyrda hästar | Hästar hemma

ATT HYRA HÄST

ATT HYRA HÄST

, f -
0 mkh,
e.
u.


Info:
Avseende LEDIGA hästar är sidan alltid uppdaterad. Ring gärna eller maila om det är av intresse med sommarhäst, helår eller aug-juni-hyra. Just nu lediga för sommarhyra- Dante (SH), Fj-Balder (152 mkh)Rulett (liten SH)

SOMMARGÄSTER PÅ GÅRDEN- ni behöver inte vara oroliga. Många av de hästarna som ska gå hemma i sommar kommer åter i juni och återfinns under uthyrda. Hyresperioder är juni - juni (helår) augusti till juni (vinterperiod) eller 7 juni -15 aug (sommar)om inget annat sägs i texten.
I HYRA INGÅR ALLTID försäkring (SVELAND) med fast självrisk 3000:- på veterinärvård som avtalats med mig i förväg och där fakturan går till mig. Jag ersätter också medicin som hämtas ut på recept vid ev skada. Hästens grimma, sadel, träns o ev benskydd medföljer hästen.
Ni har alltid möjlighet till fri rådgivning hos mig -30 års yrkeserfarenhet av hästar- ridlärare, hästfysioterapeut. Jag är mycket mån om mina hästar och hjälper till med allt jag kan. Trivs inte hästen eller trivs inte du med hästen är det okey att bryta kontraktet och komma hem med hästen enl villkor i kontrakt. Beroende på platsbrist kan det vara en viss väntetid ibland. Hästarna är välskötta, skodda, och vaccinerade . De är INTE till salu om det inte anges särskilt i texten.

OBS! det finns bara ca 4 hästar på varje sida-storleksordning fr de minsta först- bara bläddra vidare!

Vi tar emot intresseanmälningar av vuxna på telefon eller mail för kommande sommarhyra eller kommande helår/vinterperioden aug-juni.
Välkomna ringa 070-6071133 Åsa eller maila li.la@olandsberg.se

OSCAR

OSCAR

val, f -2008
115 mkh, skäck
e.
u.
shetlandskorsning

Info:
En godmodig snäll liten kille som är körd och riden. Den perfekta familjeponnyn. Mkt snäll i all hantering, vuxenfostrad.

Ledig från augusti 2015- juni 2016 4000:-

Det finns ingen bild

Jack´s Star

val, f -2005
120 mkh, svart
e. Welsh
u. Strjärna (shetl)
shetl/Welsh

Info:
En mycket snäll barnponny som är grundriden och ställer upp på det mesta. Mycket snäll o lagom pigg både på bana och i skog o mark.

16/8-15 - 4/6 16 Hyra 6000:- inkl försäkring o utrustning.

PILOT KL

PILOT KL

val, f -2010
125 mkh, fux
e. Stans 622
u. Irina 4543
Russ

Info:
En snäll liten kille som rids dagligen i skog o mark och i ridhus, Fantastiskt snäll både att rida och att hantera. Är nu också inkörd vilket fungerade helt utan problem precis som inridning.Den "mjukare" typen av ponny mentalt.

aug-juni 5000:-. Behöver gå med bara valacker eller bara ston i hagen.

 sida:1 (4)   Nästa sida  Sista sidan