Hästar för uthyrning!

Dessa hästar/ponnyer är lediga för uthyrning längre period (se tidsperiod i beskrivningen på resp. häst). Övriga hästar (finns EJ beskrivna här) är redan kontrakterade eller befinner sig hemma hos oss i verksamheten.
I uthyrningspris ingår alltid utrustning, försäkring och moms.

Lediga hästar | Uthyrda hästar | Hästar hemma

ATT HYRA HÄST

ATT HYRA HÄST

, f -
0 mkh,
e.
u.


Info:
Avseende LEDIGA hästar är sidan uppdaterad avseende period fram till 6 juni 2015 . Gällande hästar under rubrik UTHYRDA har nuvarnade värdar förtur att boka ny period fram till 1 april. Brev går ut i början av mars.

SOMMARGÄSTER PÅ GÅRDEN- ni behöver inte vara oroliga. Många av de hästarna som ska gå hemma i sommar kommer åter i juni och återfinns under uthyrda. Hyresperioder är juni - juni (helår) augusti till juni (vinterperiod) eller 7 juni -15 aug (sommar)om inget annat sägs i texten.
I HYRA INGÅR ALLTID försäkring (SVELAND) med fast självrisk 3000:- på veterinärvård som avtalats med mig i förväg och där fakturan går till mig. Jag ersätter också medicin som hämtas ut på recept vid ev skada. Hästens grimma, sadel, träns o ev benskydd medföljer hästen.
Ni har alltid möjlighet till fri rådgivning hos mig -30 års yrkeserfarenhet av hästar- ridlärare, hästfysioterapeut. Jag är mycket mån om mina hästar och hjälper till med allt jag kan. Trivs inte hästen eller trivs inte du med hästen är det okey att bryta kontraktet och komma hem med hästen enl villkor i kontrakt. Beroende på platsbrist kan det vara en viss väntetid ibland. Hästarna är välskötta, skodda, och vaccinerade . De är INTE till salu om det inte anges särskilt i texten.

OBS! det finns bara ca 4 hästar på varje sida-storleksordning fr de minsta först- bara bläddra vidare!

från v 7 2015 tar vi emot intresseanmälningar av vuxna på telefon för kommande sommarhyra eller kommande helår/vinterperioden aug-juni.
Välkomna ringa 070-6071133 Åsa

PILOT KL

PILOT KL

val, f -2010
125 mkh, fux
e. Stans 622
u. Irina 4543
Russ

Info:
En snäll, ung liten kille som rids dagligen i skog o mark och i ridhus, Fantastiskt snäll både att rida och att hantera. Är nu också inkörd vilket fungerade helt utan problem precis som inridning.Den "mjukare" typen mentalt.

PREL BOKAD ! 1500:- fram till 6 juni 2015 med möjlighet till förlängning mot hyra- helår eller aug-juni. Behöver gå med bara valacker eller bara ston i hagen.

REX RG

REX RG

val, f -2010
134 mkh, mbr (gulsvart)
e.
u.
Welsh PB

Info:
En söt, jättesnäll och trevlig kille , snäll och vill göra rätt. Mkt snäll i stallet och vid all ridning . Blir en kalasponny för dig som ridit några år och har möjlighet få lite hjälp med vidare utbildning. Gått lite som lektionsponny och var väldigt omtyckt.

Ledig till 6 juni 2015 2500:- med förur till fortsatt hyra vinter eller helår.

ÖNNARPS SOKRATES

ÖNNARPS SOKRATES

val, f -2009
145 mkh, gulbrun
e. AlladinRC66
u. Önnarps Irene
Connemara

Info:
En trevlig connemara som är riden i alla gångarter både på bana och i skog o mark. Löshoppad och påbörjad lite hoppning under ryttare. Mkt snäll att rida, väldigt känslig i munnen o vill gå på lätt hand. En ängel i all hantering. Gärna till någon som mestadels rider i skog o mark (växer fortfarande)

Uthyres från nu till Juni 2015 2500:- eller till juni 2016 10000:-

 sida:1 (2)   Nästa sida  Sista sidan