Hästar för uthyrning!

Dessa hästar/ponnyer är lediga för uthyrning längre period (se tidsperiod i beskrivningen på resp. häst). Övriga hästar (finns EJ beskrivna här) är redan kontrakterade eller befinner sig hemma hos oss i verksamheten.
I uthyrningspris ingår alltid utrustning, försäkring och moms.

Lediga hästar | Uthyrda hästar | Hästar hemma

ATT HYRA HÄST

ATT HYRA HÄST

, f -
0 mkh,
e.
u.


Info:
Avseende LEDIGA hästar är sidan alltid uppdaterad. Ring gärna eller helst maila.

SOMMARGÄSTER PÅ GÅRDEN- ni behöver inte vara oroliga. Många av de hästarna som ska gå hemma i sommar kommer åter i juni och återfinns under uthyrda. Hyresperioder är juni - juni (helår) augusti till juni (vinterperiod) eller början juni - mitten aug (sommar)om inget annat sägs i texten.
I HYRA INGÅR ALLTID försäkring (SVELAND) med fast självrisk 3000:- på veterinärvård som avtalats med mig i förväg och där fakturan går till mig. Jag ersätter också medicin som hämtas ut på recept vid ev skada. Hästens grimma, sadel, träns o ev benskydd medföljer hästen.
Ni har alltid möjlighet till fri rådgivning hos mig -30 års yrkeserfarenhet av hästar- ridlärare, hästfysioterapeut. Jag är mycket mån om mina hästar och hjälper till med allt jag kan. Trivs inte hästen eller trivs inte du med hästen är det okey att bryta kontraktet och komma hem med hästen enl villkor i kontrakt. Beroende på platsbrist kan det vara en viss väntetid ibland. Hästarna är välskötta, skodda, och vaccinerade . De är INTE till salu om det inte anges särskilt i texten.

OBS! det finns bara ca 4 hästar på varje sida-storleksordning fr de minsta först- bara bläddra vidare!

Vi tar emot intresseanmälningar av vuxna på telefon eller mail för kommande perioder.
Välkomna ringa 070-6071133 Åsa eller maila li.la@olandsberg.se

OSCAR

OSCAR

val, f -2008
115 mkh, skäck
e.
u.
shetlandskorsning

Info:
En godmodig snäll liten kille som är körd och riden. Den perfekta familjeponnyn. Mkt snäll i all hantering, vuxenfostrad.

Ledig från augusti 2015- juni 2016 4000:-

JACK´S  STAR

JACK´S STAR

val, f -2005
120 mkh, svart
e. Welsh
u. Strjärna (shetl)
shetl/Welsh

Info:
En mycket snäll barnponny som är grundriden och ställer upp på det mesta. Mycket snäll o lagom pigg både på bana och i skog o mark. Hoppad 40-50 cm pay & Jump.

16/8-15 - 4/6 16 Hyra 5000:- inkl försäkring o utrustning.

TERRANO

TERRANO

val, f -1996
127 mkh, brun
e. Amadeus
u. Linn
Russ

Info:
En stabil (både vikt o längdbärande) kille som tävlat i dressyr, hopp o WE. Han är helt okomplicerad i all hantering.Fantastisk ponny för barn i skog o mark, ovillig o testar nya ryttare på ridbana. Är också mycket körd och trevlig att köra i enbet både vagn o rockard. Gärna till vuxen som vill köra med ridande barn.

Ledig fr aug 15-juni 2016 5000:-

 sida:1 (4)   Nästa sida  Sista sidan