Hästar för uthyrning!

Dessa hästar/ponnyer är lediga för uthyrning längre period (se tidsperiod i beskrivningen på resp. häst). Övriga hästar (finns EJ beskrivna här) är redan kontrakterade eller befinner sig hemma hos oss i verksamheten.
I uthyrningspris ingår alltid utrustning, försäkring och moms.

Lediga hästar | Uthyrda hästar | Hästar hemma

ATT HYRA HÄST

ATT HYRA HÄST

, f -
0 mkh,
e.
u.


Info:
Avseende LEDIGA hästar är sidan uppdaterad avseende period till 6 juni 2015 . Ring 070-6071133 för mer information om hästarna och bokning av provridning

SOMMARGÄSTER PÅ GÅRDEN- ni behöver inte vara oroliga. Många av de hästarna som ska gå hemma i sommar kommer åter i juni och återfinns under uthyrda. Hyresperioder är juni - juni (helår) augusti till juni (vinterperiod) eller 7 juni -15 aug (sommar)om inget annat sägs i texten.
I HYRA INGÅR ALLTID försäkring (SVELAND) med fast självrisk 2500:- på veterinärvård som avtalats med mig i förväg och medicin som hämtas ut på recept vid ev skada samt hästens grimma, sadel, träns o ev benskydd.
Ni har alltid möjlighet till fri rådgivning hos mig -30 års yrkeserfarenhet av hästar- ridlärare, hästfysioterapeut. Jag är mycket mån om mina hästar och hjälper till med allt jag kan. Trivs inte hästen eller trivs inte du med hästen är det okey att bryta kontraktet och komma hem med hästen enl villkor i kontrakt. Beroende på platsbrist kan det vara en viss väntetid ibland. Hästarna är välskötta, skodda, och vaccinerade . De är INTE till salu om det inte anges särskilt i texten.

OBS! det finns bara ca 4 hästar på varje sida-storleksordning fr de minsta först- bara bläddra vidare!


PILOT KL

PILOT KL

val, f -2010
125 mkh, fux
e. Stans 622
u. Irina 4543
Russ

Info:
En snäll, ung liten kille som rids dagligen och nu går överallt i alla gångarter i skog o mark. Fantastiskt snäll både att rida och att hantera. Är nu också inkörd vilket fungerade helt utan problem precis som inridning.

Utan kostnad till bra hem till 6 juni 2015

REX RG

REX RG

val, f -2010
134 mkh, mbr (gulsvart)
e.
u.
Welsh PB

Info:
En söt, jättesnäll och trevlig kille som nu rids och utbildas av våra stalltjejer. snäll och vill göra rätt. Mkt snäll i stallet och vid all ridning hittils. Blir en kalasponny för dig som ridit litegrann och har möjlighet få lite hjälp med vidare utbildning. Gör nu inhopp på Ölmstad Rid & Körsällskap som lektionsponny och är redan efter en vecka älskad av ridlärare och elever.

endast till verkligt rätt hem - till 6 juni 2015 4000:-

CLAUDIUS (Red Cloud)

CLAUDIUS (Red Cloud)

val, f -2009
135 mkh, brun
e.
u.
brittisk welsh

Info:
En mycket trevlig o go ponny som utan problem bär ryttare ut i skogen i lla gånarter- redo att börja tränas lite på ridbana och i ridhus. Väldigt nätt och bra ridponnymodell. Behöver mer grundutbildning men blir en kalasponny. Hoppar väldigt bra men ännu inte hoppad nåt spec under ryttare. Provar nu livet som ridskoleponny i väntan på uthyrning.

Ledig till juni 2015. Hyra 3000:-

 sida:1 (3)   Nästa sida  Sista sidan