Hästar för uthyrning!

Dessa hästar/ponnyer är lediga för uthyrning längre period (se tidsperiod i beskrivningen på resp. häst). Övriga hästar (finns EJ beskrivna här) är redan kontrakterade eller befinner sig hemma hos oss i verksamheten.
I uthyrningspris ingår alltid utrustning, försäkring och moms.

Lediga hästar | Uthyrda hästar | Hästar hemma

ATT HYRA HÄST

ATT HYRA HÄST

, f -
0 mkh,
e.
u.


Info:
Avseende LEDIGA hästar är sidan uppdaterad avseende period till 6 juni 2015 . Ring 070-6071133 för mer information om hästarna och bokning av provridning

SOMMARGÄSTER PÅ GÅRDEN- ni behöver inte vara oroliga. Många av de hästarna som ska gå hemma i sommar kommer åter i juni och återfinns under uthyrda. Hyresperioder är juni - juni (helår) augusti till juni (vinterperiod) eller 7 juni -15 aug (sommar)om inget annat sägs i texten.
I HYRA INGÅR ALLTID försäkring (SVELAND) med fast självrisk 2500:- på veterinärvård som avtalats med mig i förväg och medicin som hämtas ut på recept vid ev skada samt hästens grimma, sadel, träns o ev benskydd.
Ni har alltid möjlighet till fri rådgivning hos mig -30 års yrkeserfarenhet av hästar- ridlärare, hästfysioterapeut. Jag är mycket mån om mina hästar och hjälper till med allt jag kan. Trivs inte hästen eller trivs inte du med hästen är det okey att bryta kontraktet och komma hem med hästen enl villkor i kontrakt. Beroende på platsbrist kan det vara en viss väntetid ibland. Hästarna är välskötta, skodda, och vaccinerade . De är INTE till salu om det inte anges särskilt i texten.

OBS! det finns bara ca 4 hästar på varje sida-storleksordning fr de minsta först- bara bläddra vidare!

från v 7 2015 tar vi emot intresseanmälningar av vuxna på telefon för kommande sommarhyra (vi hyr sällan ut kortare perioder än hela sommarlovet) eller kommande helår/vinterperioden aug-juni.

PILOT KL

PILOT KL

val, f -2010
125 mkh, fux
e. Stans 622
u. Irina 4543
Russ

Info:
En snäll, ung liten kille som rids dagligen och nu går överallt i alla gångarter i skog o mark. Fantastiskt snäll både att rida och att hantera. Är nu också inkörd vilket fungerade helt utan problem precis som inridning.

1000:- fram till 6 juni 2015 med möjlighet till förlängning mot hyra. Behöver gå med bara valacker eller bara ston i hagen.

TERRANO

TERRANO

val, f -1996
127 mkh, brun
e. Amadeus
u. Linn
Russ

Info:
En stabil (både vikt o längdbärande) kille som tävlat LB Working Equitation med seger, LB hopp och LA dressyr. En äkta läromästare för den yngre ryttaren som vill ge sig själv chansen att bli riktigt duktig Han är helt okomplicerad i all hantering Vid ridning - gör du rätt så gör han rätt. Är också mycket körd enbet både vagn o rockard. Ej till ridskola då han tycker det är trist och går sin egen väg med nybörjarna.

Omplacering från början av februari 2015 - juni 2015. Gärna till körning!

REX RG

REX RG

val, f -2010
134 mkh, mbr (gulsvart)
e.
u.
Welsh PB

Info:
En söt, jättesnäll och trevlig kille som nu rids och utbildas av våra stalltjejer. snäll och vill göra rätt. Mkt snäll i stallet och vid all ridning . Blir en kalasponny för dig som ridit några år och har möjlighet få lite hjälp med vidare utbildning. Gör nu inhopp på Ölmstad Rid & Körsällskap som lektionsponny och är redan älskad av ridlärare och elever.

Ledig till 6 juni 2015 2500:-

 sida:1 (2)   Nästa sida  Sista sidan