Hästar för uthyrning!

Dessa hästar/ponnyer är lediga för uthyrning längre period (se tidsperiod i beskrivningen på resp. häst). Övriga hästar (finns EJ beskrivna här) är redan kontrakterade eller befinner sig hemma hos oss i verksamheten.
I uthyrningspris ingår alltid utrustning, försäkring och moms.

Lediga hästar | Uthyrda hästar | Hästar hemma

ATT HYRA HÄST

ATT HYRA HÄST

, f -
0 mkh,
e.
u.


Info:
Avseende LEDIGA hästar är sidan nu uppdaterad avseende innevarande period! Ring 070-6071133 för mer information om hästarna och bokning av provridning

SOMMARGÄSTER PÅ GÅRDEN- ni behöver inte vara oroliga. Många av de hästarna som ska gå hemma i sommar återfinns under uthyrda då de redan är kontrakterade för augusti2014-juni2015. Där finns också de som ska ha enbart sommaravtal (har kunder på kö till sommarhyra) Hyresperioder är juni - juni (helår) augusti till juni (vinterperiod) eller 15 juni -16 aug (sommar).
I HYRA INGÅR ALLTID försäkring (SVELAND) med fast självrisk 2500:- på veterinärvård som avtalats med mig i förväg och medicin som hämtas ut på recept vid ev skada samt hästens grimma, sadel, träns o ev benskydd. Kostnaden för att hyra häst varierar naturligtvis efter individ och period och kommer så småningom att anges på på resp häst. Vinterhyra landar på mellan 7-9500:- och helår ca 10-14000 beroende på häst
Ni har alltid möjlighet till fri rådgivning hos mig -30 års yrkeserfarenhet av hästar- ridlärare, hästfysioterapeut. Jag är mycket mån om mina hästar och hjälper till med allt jag kan. Trivs inte hästen eller trivs inte du med hästen är det okey att bryta kontraktet och komma hem med hästen enl villkor i kontrakt. Beroende på platsbrist kan det vara en viss väntetid ibland. Hästarna är välskötta, skodda, och vaccinerade . De är INTE till salu om det inte anges särskilt i texten.
OSCAR

OSCAR

val, f -2008
115 mkh, skäck
e.
u.
shetlandskorsning

Info:
En godmodig snäll liten kille som är körd och riden. Den perfekta familjeponnyn. Mkt snäll i all hantering, vuxenfostrad.

Ledig från augusti 2014- juni 2015

Det finns ingen bild

Pilot KL

val, f -2010
125 mkh, fux
e. Stans 622
u. Irina 4543
Russ

Info:
En snäll, ung liten kille som än är ett oskrivet kort. Rids in under våren så får vi se.....

Ej för uthyrning i dagsläget.

PRALIN

PRALIN

val, f -2000
126 mkh,
e.
u.


Info:
En trevlig ,längdbärande slutmätt och pigg ponny som är snäll att rida i skog o mark, fantastiskt snäll att hantera på alla sätt. Tränad och gått småtävlingar 60-70 cm i hoppning förra säsongen. Hoppar bra och gärna. en toppenponny att utveckla och utvecklas på för mindre ryttare som vill träna och tävla.

Ledig från augusti 2014- juni 2015 - finns under tiden fram tills dess att prova i Stockholm efter kontakt.

 sida:1 (7)   Nästa sida  Sista sidan