Hästar för uthyrning!

Dessa hästar/ponnyer är lediga för uthyrning längre period (se tidsperiod i beskrivningen på resp. häst). Övriga hästar (finns EJ beskrivna här) är redan kontrakterade eller befinner sig hemma hos oss i verksamheten.
I uthyrningspris ingår alltid utrustning, försäkring och moms.

Lediga hästar | Uthyrda hästar | Hästar hemma

ATT HYRA HÄST

ATT HYRA HÄST

, f -
0 mkh,
e.
u.


Info:
Avseende LEDIGA hästar är sidan alltid uppdaterad. Ring gärna eller helst maila.

SOMMARGÄSTER PÅ GÅRDEN- ni behöver inte vara oroliga. Många av de hästarna som ska gå hemma i sommar kommer åter i juni och återfinns under uthyrda. Hyresperioder är juni - juni (helår) augusti till juni (vinterperiod) eller början juni - mitten aug (sommar)om inget annat sägs i texten.
I HYRA INGÅR ALLTID försäkring (SVELAND) med fast självrisk 3000:- på veterinärvård som avtalats med mig i förväg och där fakturan går till mig. Jag ersätter också medicin som hämtas ut på recept vid ev skada. Hästens grimma, sadel, träns o ev benskydd medföljer hästen.
Ni har alltid möjlighet till fri rådgivning hos mig -30 års yrkeserfarenhet av hästar- ridlärare, hästfysioterapeut. Jag är mycket mån om mina hästar och hjälper till med allt jag kan. Trivs inte hästen eller trivs inte du med hästen är det okey att bryta kontraktet och komma hem med hästen enl villkor i kontrakt. Beroende på platsbrist kan det vara en viss väntetid ibland. Hästarna är välskötta, skodda, och vaccinerade . De är INTE till salu om det inte anges särskilt i texten.

OBS! det finns bara ca 4 hästar på varje sida-storleksordning fr de minsta först- bara bläddra vidare!

Vi tar emot intresseanmälningar av vuxna på telefon eller mail för kommande perioder tidigast under v 7 2016
Välkomna ringa 070-6071133 Åsa eller maila li.la@olandsberg.se.

TERRANO

TERRANO

val, f -1996
127 mkh, brun
e. Amadeus
u. Linn
Russ

Info:
En stabil (både vikt o längdbärande) kille som tävlat i dressyr, hopp o WE. Han är helt okomplicerad i all hantering.Fantastisk ponny för barn i skog o mark, ovillig o testar nya ryttare på ridbana. Är också mycket körd och trevlig att köra i enbet både vagn o rockard. Gärna till vuxen som vill köra med ridande barn.

Ledig fr aug 15-juni 2016 5000:-

EDDIE

EDDIE

val, f -2005
129 mkh, skm
e. Sperlinges Orbit RW 120
u. Bostorps Titti 1197
Welshponny

Info:
En trevlig men lite envis ponny som är trygg o stabil i sig själv. Grundriden o lär sig kvickt. Snäll o glad att rida ut på och snäll i stall och all annan hantering,Är en härlig tränings/tävlingskompis för den lilla ryttaren som kommit en bit på väg.Rör sig och hoppar bra men mest tränad i dressyr! tränad WE-teknikbana (miljöträning) utan några problem. Trivs inte med ridskolelivet!

Ledig omg-juni 5000:-

Det finns ingen bild

D´artanang

val, f -2011
145 mkh, skm
e.
u.
Connemara

Info:
En av mina anställda åker utomlands och hyr ut sin häst från början av september och ett år framåt. Säker trygg småväxt (helst) vuxen fodervärd för ett år framåt. En riktig kompis för mys och ridning i skog och mark. Grundtränad i akademisk ridkonst från marken och mycket hanterad. går barfota och vill gärna gå på lösdrift med minst tre kompisar. Han är pigg och glad, men trygg och helt ok att rida ut själv . Enormt snäll och ställer upp på det mesta.

Hyra 5000:- inkl försäkring . Maila eller ring 0703815567 MARTINA STRÖM

 sida:1 (2)   Nästa sida  Sista sidan